Subnavigatie

Evangelisatie campagnes

Time for Christ zet zich in om zo veel mogelijk mensen te bereiken met het evangelie. We willen andere soort gelijke bedieningen ondersteunen en zijn van plan om zelf ook grootschalige evangelisatie campagnes te organiseren.

Ons doel is om de komende jaren honderden of zelfs duizenden mensen met het evangelie te bereiken. We focussen met name op Afrika, Zuid-Amerika & Azië, waar wereldwijd de meeste mensen wonen die nog nooit of nauwelijks het evangelie hebben gehoord. 

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

 • Wat is een evangelisatie campagne?

  Een evangelisatie campagne is een evangelisatiebijeenkomst in de openlucht waar mensen vanuit de hele stad en omliggende dorpen naar het Woord van God komen luisteren. Een campagne wordt altijd georganiseerd in nauwe samenwerking met de lokale kerken op de plaats waar de campagne plaatsvindt.

  Tijdens een campagne wordt het evangelie op een eenvoudige manier gepresenteerd. Hierdoor komen mensen vaak voor het eerst in aanraking met het goede nieuws van het evangelie en krijgen ze de gelegenheid om zelf de eerste stappen te zetten om Jezus persoonlijk te leren kennen.

  Na de prediking wordt er voor de zieken gebeden en bevestigd God Zijn Woord met wonderen en tekenen. 

   

 • Hoelang duurt een evangelisatie campagne?

  De tijdsduur van een evangelisatie campagne duurt normaal gesproken ongeveer 5 dagen. De campagne begint vaak op de namiddag en eindigt in de avond.

  In de ochtend kan er een eventueel parallel van een campagne een leiderschapsconferentie worden georganiseerd om de lokale plaatselijke voorgangers, evangelisten en gelovigen toe te rusten en te bemoedigen. 

 • Wat zijn de kosten van een evangelisatie campagne?

  De kosten van een evangelisatie campagne kunnen heel erg variëren. Het hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk aan promotiekosten, follow-up kosten en andere uitzendkosten. Ook speelt de grootte van de stad en het aantal gemeentes waar mee wordt samenwerk gewerkt een grote rol. 

 • Wat is het vervolg traject van een evangelisatie campagne?

  De nieuwe gelovigen worden door middel van een follow-up programma naar de lokale kerken toegeleid. Waar ze vervolgens gediscipeld kunnen worden en verder mogen groeien in hun geloof.