Subnavigatie

Conferenties

Time for Christ organiseert diverse conferenties. We hebben een passie om het lichaam van Christus toe te rusten. Onze conferenties zijn bedoeld om mensen te inspireren, motiveren en toe te rusten om een volgeling van Jezus te zijn en hen te onderwijzen in de principes van het christelijk geloof.

Good News Weekenden

Tijdens een Good News Weekend rusten wij gemeentes toe en trainen we jouw gemeente om het evangelie met anderen mensen te delen en om een getuigen te zijn van de Heere Jezus Christus. We willen je handvaten geven om je geloof uit te leven in de maatschappij. 

Het is bekend dat God niet wil dat er maar één persoon het werk in het lichaam van Christus doet. Er is veel meer nodig om heel de wereld te bereiken met het goede nieuws van het evangelie. Jezus verlangt er naar dat we allemaal Zijn discipelen en volgelingen zijn. Je kunt ons uitnodigen om een Good News Weekend in jouw kerk of gemeente te organiseren. 

Vraag hier een Good News weekend aan

Veelgestelde vragen

 • Wat is een Good News Weekend?

  Een toerustingweekend wat georganiseerd wordt in samenwerking met lokale kerken, gemeentes of bedieningen. De weekenden zijn er bedoeld om gelovigen handvaten te geven in hun christelijk geloof en toe te rusten in hun wandel met Jezus. 

 • Hoelang duurt een Good News Weekend?

  De tijdsduur van een Good News Weekend varieert tussen de 2-3 dagen en wat is opgebouwd in verschillende dagdelen. Dit gebeurt in overleg met de kerk of gemeente waar het weekend mee wordt georganiseerd. 

 • Wat zijn de kosten van een Good News Weekend?

  Wij organiseren deze weekenden op basis van een vrijwillige bijdrage en een onkostenvergoeding voor de reiskosten. Je bent vrij om ons werk te ondersteunen met een vrijwillige bijdrage, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken met het goede nieuws van het evangelie. 

 • Wat is het programma van een Good News weekend?

  Het programma van een Good News weekend bestaat uit diverse samenkomsten waar er over verschillende thema's wordt gesproken. Tijdens het weekend spreken er verschillende sprekers en wordt er in de middag een mogelijke outreach georganiseerd.