Update evangelisatie campagne CFAN Port Harcout Nigeria

10 november 2018

Tweede blog: Update evangelisatie campagne CFAN Port Harcout Nigeria.

Gisteren was de 2e dag van de campagne. In de ochtend was er opnieuw een fire conferentie, waar de lokale voorgangers toegerust werden. In de avond werd de menigte bijna verdubbeld, 100.000 mensen kwamen om het Woord van God te horen. Het was bijzonder om met zo veel mensen God groot te maken.

Daniel Kolenda sprak over het bloed van Jezus. Vele mensen nodigden Jezus voor het eerst uit in hun leven. De kerk in Nigeria is springlevend. Geweldig om te zien de geestelijke honger van inwoners van deze stad.

Tijdens de avond werd er opnieuw voor de zieken gebeden. Weer waren we getuigen van bijzondere wonderen die er plaats vonden. Zo was er een vrouw die altijd naakt in de stad rond liep, de menigte was bekend met haar. De vrouw was geestelijk ziek, maar tijdens de campagne werd ze genezen. Gekleed en wel bij haar verstand. Een man getuigde dat Jezus hem had genezen van zn doofheid. Hij was al 5 jaar volledig doof, hij hoorde een krakend geluid en kon weer horen. Geweldig!

Ook werden er vodoo amuletten en andere acculte voorwerpen verbrand, net zoals dit in het boek Handelingen gebeurde. Vloeken werden verbroken, mensen werden genezen, gered en bevrijdt. De Heilige Geest was krachtig aanwezig.

Ik zie uit naar vanavond. Nog twee avonden te gaan! Africa shall be saved!

- Jelmer Bijlstra