Missie trip Zuid-Aziƫ

25 april 2019

Het is in het kort, vrij lastig om even te verwoorden wat we hier allemaal meemaken. Jelmer en ik zijn nu 5 dagen in Zuid-Azië en in deze 5 dagen hebben we zeer bijzondere dingen meegemaakt! Gisteren was de laatste dag van de conferentie. Hierin kwam sterk naar voren dat het 'DE TIJD' is voor Zuid-Azië om de oogst binnen te halen. Dat de inwoners van het land alleen Jezus zullen aanbidden als Koning en geen andere goden. We hebben in de afgelopen dagen verschillende mannen Gods ontmoet die verschillende opwekkingen hebben mee gemaakt hier in Zuid-Azië en in andere landen. Het was een enorme zegen om hen van dichtbij te mogen meemaken. Velen van hen hebben ook voor ons gebeden. Velen van hen zijn ook vervolgd voor het evangelie, iets wat voor ons vaak nog een ver van onze bed show is... bijzonder om deze mensen te mogen ontmoeten!

Afgelopen zondag zijn we naar een kerk geweest van zo'n 1000+ mensen. Hier mochten Jelmer en ik beide een aantal minuten wat delen. Geweldig om het enthousiasme, de puurheid en honger naar God, van deze mensen te ervaren! Vanavond vertrekken we samen met onze host naar een andere plek hier in Zuid-Azië waar Jelmer en ik gaan spreken in een kerk. We zullen ongeveer 3 uur moeten rijden.

Bidden jullie mee dat de mensen die komen Gods liefde en kracht zullen ervaren?

Bedankt! Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle gebeden en ook financiele ondersteuning die is binnengekomen voor deze reis. Het is een ontzettend bijzondere reis, door God gepland, wat voor de toekomst zeker van waarde gaat zijn! Ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid!

Gebedspunten:

- Dat de mensen die wij ontmoeten Jezus zullen aannemen als Verlossen en Heer
- Bescherming voor mij en Jelmer, maar ook voor Agnes in Roemenië

 

- Ferdy Bergsma