Subnavigatie

Over de oprichter

Jelmer Bijlstra

Jelmer Bijlstra is de oprichter van stichting Time for Christ. Op 16 jarige leeftijd kwam hij tot bekering en ontdekte hij dat God bestaat en dat we door Jezus Christus weer in contact met God kunnen komen.
 
Vanaf z’n 16e begon hij op diverse plekken te spreken en op zijn 19e na het afronden van zijn studie marketing en communicatie ging hij naar de bijbelschool in België.
 
Sinds hij tot bekering kwam, heeft hij een passie voor wereldevangelisatie. Geïnspeerd door de verhalen van Reinhard Bonnke, T.L. Osborn en andere evangelisten, begon in hem het verlangen om God te dienen te groeien. 
 
In de afgelopen jaren kreeg hij de kans om van diverse organisaties en mensen te leren met betrekking tot evangelisatie. In december 2016 opende God een deur om voor het eerst zelf een grootschalige evangelisatie campagne mee te maken met de organisatie Goandtell in Burkina Faso in Afrika.
 
In 2014 en 2016 was hij student op de school van Reinhard Bonnke, de school van evangelisatie van Christ for all Nations in Rotterdam en Orlando. 
 
Op 15 februari 2018 werd Time for Christ opgericht.