Subnavigatie

SAMEN HET EVANGELIE VERSPREIDEN!

Het werk van Time for Christ wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs. Wil jij ons helpen bij onze missie? Wordt dan donateur. Met jouw hulp kunnen we de geweldige boodschap van het evangelie wereldwijd verspreiden.

We vinden het een voorrecht om deze generatie te dienen met het evangelie. We kunnen dit niet alleen, we hebben jouw hulp nodig. Jij kunt onderdeel zijn van ons werk door je gebed en ons financieel te ondersteunen. Jezus zei dat de velden wit zijn om te oogsten, met jouw hulp kunnen we samen vele mensen wereldwijd bereiken met de boodschap van Jezus.


Bank gegevens Time for Christ

Je kunt de donatie via het bovenstaande formulier overmaken, of rechstreeks overboeken op onze rekening:

IBAN: NL15 ABNA 0816167117
BIC: ABNANL2A

Naam: Stichting Time for Christ 

De roep van God

Het is ons gebed dat we de komende jaren een grotere oogst zullen zien dan ooit van te voren. We geloven dat elk zaad dat gepland wordt in dit zendingswerk tot zegen zal zijn en veel vrucht zal voortbrengen.

We danken je dat je aan onze zijde staat in Gods oogst!

Team Time for Christ

Belastingvoordeel

ANBI-informatie

Time for Christ heeft een ANBI-status, dit houdt in dat giften en donaties aan Time for Christ aftrekbaar kunnen zijn van de belastingen. Voorwaarde voor verkrijging en behoud van de ANBI-status is verstrekking van informatie die via de onderstaande button te verkrijgen.

Anbi informatie